Preko 15.000 posetilaca na prvom BNM na pijaci Bajloni

Oko 15.000 građana posetilo je prvi Beogradski Noćni Market na pijaci Bajloni. U atmosferi koja se po prvi put viđa na pijacama u Beogradu, pod festivalskom rasvetom, u pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane Beograđane, njihove goste, novinare i turiste. Na manifestaciji se predstavilo preko 100 izlagača iz različitih oblasti hrane, piće, zdrave hrane, delikatesa, suvenira, dizajna i umetnosti. Poseban šarm manifestaciji dali su izloženi old-tajmeri, karnevalsko uređenje tezgi, capoeira plesna grupa, bendovi i DJ.

 

Organizatori se zahvaljuju svim posetiocima i izlagačima na učešću i uspešno održanoj manifestaciji, dok istovremeno upućujemo poziv svim zainteresovanima za sledeći Noćni Market. Naredni događaj dogodiće se na pijaci Kalenić u petak 1. jula 2016. Na ovoj manifestaciji nastupiće bend „Đura i mornari“, a organizatori najavljuju brojna iznenađenja za posetioce. Prijave za preostala mesta za Beogradski Noćni Market – pijaca Kalenić primaju se od ponedeljka na mail: bnm@rakiabar.com.

Organizatori ove manifestacije su Rakia Bar i JKP Gradske pijace uz podršku Sekretarijata za privredu grada Beograda i TOB.