Beogradski noćni market povezuje region

Beogradski noćni market povezuje region

U prostorijama Gradske pijace Pale juče je održana konferencija za medije povodom uspostavljanja saradnje između predstavnika firme „Redesign“ d.o.o. iz Beograda (organizatori Beogradskog noćnog marketa i vlasnici Brenda Rakia Bar), uprave Gradske pijace i Turističke organizacije Istočnog Sarajeva. Gradske pijace Pale su ove godine organizovale prvi Noćni market po uzoru na Beogradski noćni market u cilju vraćanja ljudi na pijace kao i unapređenja turističke ponude. Na drugom po redu Noćnom marketu pored domaćih izlagača predstaviće se i gosti – izlagači iz Srbije sa svojim proizvodima i na taj način obogatiti ponudu za sve posetioce marketa 20.oktobra od 17 do 23h.

Na konferenciji se prisutnima obratio Nemanja Vučetić marketing menadžer Gradskih pijaca Pale i ukazao na važnost saradnje sa kreativnim timom Rakia bara.

„Posebno želimo da istaknemo saradnju sa kreativnim timom Rakia bara. Oni su ovde sa nama da nam svojim znanjem i iskustvom pomognu u organizaciji Noćnog marketa „, izjavio je Vučetić.

Predstavnici Rakia bara su pripremili dolazak izlagača iz Srbije koji imaju iskustva sa već deset održanih marketa u Beogradu.Direktor firme Redesign d.o.o Branko Nešić pohvalio se uspešnom ogranizacijom Beogradskih noćnih marketa koje je do sada posetilo preko 200.000 posetila sa preko 500 izlagača.

„Kreativna energija i jedinstvena ponuda ispostavila se kao jedinstveni koncept koji želimo da podelimo sa kolegama sa Pala. Pored ideje i dobre koordinacije planiranih aktivnosti, veoma je važno da imamo dobre partnere, kao što je to slučaj u Beogradu sa JKP Gradske pijace Beograd. Siguran sam da ćemo istu dobru energiju postići i na Palama, jer ova manifestacija predstavlja fantastičnu konekciju dva mlada tima sa željom da napravimo širu regionalnu priču“, smatra Nešić.

Branka Spasojević iz Turističke organizacije Istočno Sarajevo izjavila je da im je veliko zadovoljstvo povodom uspostavljanja saradnje i da će nastavak uslediti predstavljanjem Jahorine na Beogradskom noćom marketu koji se održava na pijaci Skadarlija dana 22. 12. 2017. godine

Na Noćnom marketu koji se održava 20. oktobra na Palama predstaviće se  veliki broj izlagača, lokalnih poljoprivrednih proizvođača, proizvođača nakita, domaće kozmetike i ostalih proizvoda. Više informacija na http://www.pijacapale.ba

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Srdačan pozdrav,

Beogradski noćni market