BNM PRVI PUT NA PIJACI ZELENI VENAC

Povodom 100 godina od prve skupštine piljara Srbije, koja je te davne 1918. godine bila održana na Zelenom vencu, Bedogradski Noćni Market organizuje veliko aprilsko okupljanje baš na ovoj pijaci.

Na pijaci Zeleni venac, 27. aprila, održaće se Beogradski Noćni Market pod sloganom „Život je igra“, koji će u slavu jubileja okupiti najbolje dizajnere, najveštije zanatlije, velike  šampione pijaca i ostale umetnike svoga zanata. Naravno, očekuje se i odlična ponuda hrane i pića naših najpoznatijih ugostitelja, vinara i kraft pivara.

U večernjim časovima, na pijaci Zeleni venac – jednoj od najstarijih i najlepših pijaca u gradu – prisetićemo se gužve i vreve koja je nekada na ovom mestu vladala samo pijačnim danima, prisetićemo se važnosti okupljanja i druženja, podelićemo pozitivnu energiju i nezeboravne trenutke, a sve to uz domaću robu, uz naše umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku, na pijačnim tezgama s ponosom predstavljaju svoje najbolje proizvode.
Neobičan i atraktivan program, puno muzike i slavljeničke atmosfere, obećavaju da će ovaj BNM će zaista biti veče za pamćenje!

I posle jednog veka – vidimo se na pijacama!