Klasika u Bloku 44 ovog petka

 

U petak 30. septembra održaće se treći po redu Beogradski Noćni Market na pijaci u Bloku 44 pod novogodišnjim osvetljenjem i u nešto drugačijem ambijentu pod novogodišnjom rasvetom. Posetioce očekuje preko 130 izlagača, uz muzički program. Radno vreme manifestacije je od 18 do 24h, dok će sama pijaca na taj dan raditi dvokratno od 07-12h i od 18-24h.

Pored velikog broja izlagača iz oblasti hrane, pića i dizajna, posetioci mogu da uživaju u prezentacijama poznatog kuvara Lepog Brke na štandu jednog od izlagača, dok će se na pijaci odvijati i promocija filma „Dnevnik mašinovođe“ i predstave u produkciji Zillion filma.

Posetiocima će se predstaviti 7 kraft pivara, najbolji burgeri u izvedbi 4 restorana, dva proizvođača premium sladoleda, preko 60 priznatih mladih dizajnera, zanatlija i umetnika, 40 poznatih šampiona sa svih beogradskih pijaca, 10-ak proizvođača delikatesa, 5 velikih vinarija, brojni poznati prodizvođači rakije, koji će vas ugostiti zajedno sa mnogim beogradskim restoranima.

Organizatori manifestacije su JKP Gradske pijace, Turistička organizacija grada Beograda i Rakia Bar.

Za muzički program zaduženi su kvartet „Pandora“ koji će nastupiti samostalno, ali i zajedno sa DJ Arsenijem Savićem, a nakon njih će muzički pult preuzeti DJ Brrrkati.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Adresa:

Jurija Gagarina bb, Novi Beograd
Tel: 2158 232
Autobuske linije: 7, 9, 11, 73, 95, 610

Radno vreme:

Manifestacija 18-24h.

Sama pijaca će raditi dvokratno od 07-12h i od 18-24h.