ORGANIZATORI

Beogradski Noćni Market organizuje Redesign d.o.o. u saradnji sa JKP Gradske Pijace u cilju oplemenjivanja pijačnog prostora i stvaranja dodatnog zanimljivog sadržaja u našem gradu. Uspešna saradnja je postignuta zajedničkim zalaganjem za ostvarivanje ideje o oživljavanju pijaca u kasnim večernjim satima i pružanju mogućnosti mladim stvaraocima da prezentuju svoje proizvode velikom broju posetilaca

Rakia Bar

Redesign d.o.o. je stvorio Rakia Bar 2006 godine, kao jedinstveni koncept po kome se destilat najfinijeg voća, pije uvek uz meze, kreativnu zakusku u moderno osmišljenom prostoru. Danas je Rakia Bar zaštićen žig iza koga stoji zanatska proizvodnja vrhunskih voćnih rakija, specijalizovane prodavnice – Rakia&Co, nekoliko Rakia Barova i najpoznatiji festival rakije “Rakija Fest”. Koncept koji donosi, predstavlja urbani hedonizam, snažan iskorak Beograda i Srbije na svetsku scenu žestokih pića.

Gradske Pijace

Istorija beogradskih pijaca je istorija Beograda, koju JKP „Gradske pijace“ žele da sačuvaju, ali i prilagode potrebama vremena u kome živimo.

PODRŠKA

Beogradski Noćni Market je prepoznat kao manifestacija od velikog značaja za razvoj turističke ponude Beograda, ali i kao manifestacija od kulturnog i privrednog značaja jer pomaže razvoj malih preduzeća i pruža veliku podršku domaćim umetnicima i stvaraocima.

gobelgrade

Turistička organizacija Beograda je javna služba Skupštine grada Beograda, osnovana sa idejom da obavlja poslove razvoja, očuvanja i zaštite turističkih vrednosti na teritoriji Beograda.

Grad Beograd

Jedno je sigurno – u Beogradu NIKAD NIJE DOSADNO!

Skoro svakog dana u Beogradu se održava neki skup, manifestacija, festival, turnir, izložba, koncert, utakmica, predstava… I to od onih lokalnih – za društvo iz kraja, do onih velikih, internacionalnih, svetskog značaja.

MEDIJSKI SPONZORI

Zahvaljujemo se našim medijskim sponzorima koji su nas prepoznali i prate nas od prve manifestacije, a pozivamo i ostale medije da se pridruže.

Hrana Piće Priče

Mi smo nezavisni Web sajt sa različitim kategorijama i širokim izborom tema vezanih za hranu i piće. Na jednom mestu čitaocima želimo da ponudimo veliki izbor kvalitetnih tekstova, saveta i fotografija. Sarađujemo sa somelijerima, profesionalnim kuvarima, ugostiteljima kako bismo naše tekstove učinili što ukusnijim. Trudimo se da sve recepte isprobamo u našoj kuhinji, i koristimo fotografije upravo tih recepata.

Kitchen TV jedini je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama.

Agrobiznis magazin

Imajući u vidu da je koncept časopisa proizvodnja „od njive do trpeze“ značajnu pažnju posvećujemo i seoskom turizmu gde se najbolje može videti zaokruženost poljoprivredne proizvodnje. Naši najbrojniji čitaoci su uspešni poljoprivredni proizvođači koji plasiraju robu na tržište.

Naša ideja je potekla od toga da svima vama, koji ste deo ugostiteljskog sveta, pružimo korisne savete za uspešno vođenja posla.

PRIJATELJI

Zahvaljujemo se onima koji su prepoznali potencijal manifestacije koja u proseku okuplja oko 20.000 ljudi po događaju. Ukoliko imate intres da sarađujemo možete da nas kontaktirate.