Poštovani izlagači,

Pozivamo Vas da uzmete učešće na novom urbanom festivalu hrane, pića i mladih dizajnera – BEOGRADSKI NOĆNI MARKET.

Beogradski Noćni Market (BNM) će se održati tokom letnjih, večernjih sati na velikim centralnim gradskim pijacama pod sloganom NOVO LICE PIJACE, sa ciljem da se na savremen i zanimljiv način predstave proizvođači hrane, pića i mladi dizajneri iz cele Srbije i da pijace postanu prepoznatljiva turistička ponuda glavnog grada:

BNM pružaće posetiocima mogućnost da uživaju uz dobru hranu, kupovinu, zabavu i muziku pretvarajući uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo. Pijačne tezge će se pretvoriti u delikatesne radionice, barove i restorane, kao i prodavnice nakita i ostalih modnih aksesoara, stvarajući najveći beogradski restoran pod otvorenim nebom za sve šetače, turiste i posetioce Skadarlije, Vračara, Novog Beograda, Zemuna i okolnih opština u dane vikenda.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, a hrana i piće će se prodavati po promotivnim/proizvođačkim cenama kako bi svi posetioci mogli da probaju što više proizvoda.

Festival će najavljivati PR tim Festivala, PR timovi Gradskih pijaca i grada Beograda. Posebna kampanja biće sprovođena na Facebook stranici Festivala na kojoj će svi izlagači biti najavljeni na odgovarajući način (samostalno ili grupno). Dosadašnje manifestacije posećivalo je između 15.000 i 25.000 ljudi, a neke od video priloga možete pogledati na naslovnoj stranici sajta.

Ovakav koncept festivala već dugi niz godina prisutan je u najvećim evropskim gradovima gde je izazvao odlične reakcije i postao redovna gradska i turistička atrakcija.

Ukoliko ste zainteresovani za nastup na nekom od Beogradskih Noćnih Marketa, kontaktirajte nas na sledeći način:

  1. Mail. bnm1@rakiabar.com.
  2. FB. www.facebook.com/beogradskinocnimarket 
  3. Telefon. 060 03 18 510.

Trenutno su otvorene prijave za:

“San letnje noći” BNM,26.07.2019., pijaca Kalenić
Prijave možete slati na: bnm1@rakiabar.com
Prijave su otvorene do popune izlagačkih mesta.

Srdačan pozdrav,

BNM

Ovde možete preuzeti prijavni formular